Pop-up store van 11-14 december in Breda

Goed nieuws voor iedereen die gek is van vintage, nieuwe en tweedehands designer kleding: de Simply Paul pop-up store is terug! In november heb ik voor 8 dagen een pop-up store in Breda geopend en dat was een enorm succes. Daarom doe ik het graag nog een keer en wel van 11 tot en met 14 december, wederom in Breda.

Wat kun je er kopen?

Ik verkoop merkkleding en designerkleding van topmerken, maar dan voor betaalbare prijzen. Alle items hebben een vorige eigenaar gehad, maar dat wil niet zeggen dat alles ook daadwerkelijk gedragen is, sommige items zijn nog splinternieuw met het kaartje eraan. Ik verkoop niet alleen kleding, maar ook schoenen, riemen, tassen en andere accessoires. Natuurlijk heb ik ook voor de komende feestdagen een hoop mooie jurkjes en kleding om kerst en oud & nieuw in te vieren! Ben je op zoek naar een speciaal item in een specifieke maat, stuur me dan een mailtje. Dan kan ik eventueel wat items voor je apart houden.

Waar is het?

Je vindt de pop-up store aan de Ginnekenweg 41 in Breda. Ik ben geopend van donderdag 11 tot en met zondag 14 december, van ‘s morgens 10.00 uur tot 18.00 uur.

Ik hoop je in december in Breda in mijn winkel te mogen begroeten! Tot dan!

About Paul

Via mijn vip-shop op Designer Vintage verkoop ik designer kleding, tassen en schoenen voor dames. Items die slechts een paar keer zijn gedragen en nog steeds in topconditie zijn. Twee keer per jaar organiseer ik ook een Designer Vintage Sale met items uit mijn vip-shop en nog veel meer! Heb je vragen? Mail dan naar info@simplypaul.nl!