Webshop met design kleding

Ook op zoek naar vintage design kleding, tassen, schoenen en accessoires? Maar dan design kleding tegen een goed betaalbare prijs? In de webshop van Simply Paul vind je design kleding van topmerken, maar dan pre-owned. Deze design kleding heeft dus een eerdere eigenaar gehad, maar is in veel gevallen splinternieuw of slechts een paar keer gedragen. Alle design kleding die ik verkoop is in topconditie. Alleen items die nog in perfecte conditie verkeren, neem ik op mijn mijn assortiment.

Op dit moment bestaat mijn assortiment aan vintage design kleding uit merken zoals Chanel, Valentino, Moschino en Missoni. En ook schoenen, hakken, laarzen en pumps van Jimmy Choo, Tod’s, Chloé en Dior vind je geregeld in mijn shop. Ook de beter betaalbare merken zoals M by Missoni,  See by Chloe, Sonia Rykiel en Paul & Joe zijn te koop in mijn webshop met designer vintage. Regelmatig verkoop ik ook tassen van Louis Vuitton. Mijn webshop wordt dagelijks gevuld met nieuwe items, dus check regelmatig of ik nieuwe items voor je heb. Je kunt me ook altijd een berichtje sturen als je naar iets speciaals op zoek bent! Dan kan ik speciaal voor je op zoek gaan naar een bepaald item!

In mijn webshop vind je naast design kleding en schoenen ook veel accessoires, zoals riemen en kettingen van Valentino en Chanel. Zowel vintage als nieuwe items. Accessoires zijn echter zeer populair, en worden snel verkocht. Wees er dus ook snel bij!

Alle items die ik op dit moment aanbied, zijn te zien en te koop in mijn speciale vip-shop op Designer Vintage: simplypaul.designer-vintage.nl.