Simply Paul Designer Vintage Sale 1 en 2 november 2013

In mijn webshop verkoop ik nieuwe, vintage en ook tweedehands designerkleding, tassen, schoenen en accessoires. Omdat niet iedereen online wil shoppen en soms items wil zien en passen, organiseer ik twee keer per jaar de Simply Paul Designer Vintage Sale. De data voor de sales in het najaar van 2013 zijn inmiddels bekend!

Simply Paul Designer Vintage Sale op vrijdag 1 november in Breda, van 14.00 tot 21.00 uur

Simply Paul Designer Vintage Sale op zaterdag 2 november in Amsterdam, van 12.00 tot 18.00 uur

Tijdens deze sale zijn alle items uit mijn shop te koop, dus ook de items die op dit moment in mijn webshop staan. Onder het genot van een drankje en een hapje kan je alle items komen bekijken en passen. Op dit moment heb ik een heleboel nieuwe items die nog niet in de webshop hebben gestaan. Zoals een aantal stoere leren jasjes, heel veel splinternieuwe tassen van onder andere Valentino, en héél veel nieuwe tops van verschillende merken. En ook allemaal in verschillende prijsklassen en verschillende maten. Ben je naar iets specifieks op zoek, laat het me dan weten. Of heb je een item gezien dat je heel graag wil komen passen, laat ook dan iets weten, dan kan ik een item voor je reserveren.

Voor wie?
Iedereen is tijdens de Simply Paul Designer Vintage Sale van harte welkom! Neem je vriendinnen, zussen, nichtjes, collega’s of je moeder mee. Samen shoppen is altijd een stuk gezelliger dan alleen!

Heb je ook zin om te komen? Stuur me dan een mailtje (info[at]simplypaul.nl) en laat me weten naar welke sale je wilt komen (Breda of Amsterdam), dan geef ik je de adresgegevens van de sale door. Je kunt je ook aanmelden via Facebook!

Ik hoop je te zien in november! Tot dan!

verkoop tweedehands designer items

items voor de designer vintage sale

 

About Paul

Via mijn vip-shop op Designer Vintage verkoop ik designer kleding, tassen en schoenen voor dames. Items die slechts een paar keer zijn gedragen en nog steeds in topconditie zijn. Twee keer per jaar organiseer ik ook een Designer Vintage Sale met items uit mijn vip-shop en nog veel meer! Heb je vragen? Mail dan naar info@simplypaul.nl!