Shoe heaven voor dames met schoenmaat 40

Dames met schoenmaat 40 hebben niet de meest gemakkelijke maat. In Nederland is de gemiddelde schoenmaat 38/39, dus dames met een grotere of kleinere maat pakken vaker mis in schoenenwinkels en zeker ook in de uitverkoop. Voor dames met schoenmaat 40 is er nu goed nieuws, want ik heb een heleboel schoenen in deze maat te koop. Het gaat om een bijzondere collectie pumps, wedges, sandalen, laarzen en heels, allemaal in schoenmaat 40. De meeste schoenen uit deze collectie zijn nog helemaal niet, met bijpassende dustbag en schoenendoos. De schoenen die gedragen zijn, zijn slechts een paar keer gedragen. Shoe heaven dus bij Simply Paul voor dames met schoenmaat 40.

Heb jij ook deze schoenmaat, en heb je interesse in merken zoals Louis Vuitton, Chanel, Stella McCartney, Yves Saint Laurent, Gucci, Sergio Rossi en Chloé, dan kan ik je wellicht blij maken. Al deze schoenen zullen verkocht worden via mijn webshop op Designer Vintage. Mocht je de complete collectie een keer willen zien, dan kunnen we een afspraak maken.

Een paar van de meest bijzondere exemplaren voor de komende feestdagen laat ik alvast aan je zien. Maar er is dus nog véél meer! Heb je interesse, stuur dan een mailtje naar info@simplypaul.nl, dan kan ik je meer vertellen over de collectie.

Goudkleurige Gucci heels, perfect voor de feestdagen

Goudkleurige Gucci heels, perfect voor de feestdagen

 

Sergio Rossi killer heels

Sergio Rossi killer heels

 

Bling Bling Louboutins

Bling Bling Louboutins

 

Black classic Stella McCartney

Black classic Stella McCartneys

About Paul

Via mijn vip-shop op Designer Vintage verkoop ik designer kleding, tassen en schoenen voor dames. Items die slechts een paar keer zijn gedragen en nog steeds in topconditie zijn. Twee keer per jaar organiseer ik ook een Designer Vintage Sale met items uit mijn vip-shop en nog veel meer! Heb je vragen? Mail dan naar info@simplypaul.nl!