Musthave: Isabel Marant fur jacket

Fur is helemaal hot dit seizoen. Net als alle ontwerpen van de op dit moment zeer populaire Franse ontwerpster Isabel Marant. Hou je van beide, van Isabel Marant én van fur, dan heb ik goed nieuws voor je! Op dit moment heb ik een schitterend bontjasje (Racoon) van Isabel Marant te koop, uit de collectie van afgelopen winter.Het jasje is in perfecte staat, de eigenaresse heeft het slechts twee keer gedragen. De kleuren paars, lila en oranje voeren de boventoon, en zijn nog steeds kleuren die je komend seizoen terug ziet komen.

Isabel Marant fur jacket

Isabel Marant fur jacket

Isabel Marant is op dit moment een van de meest populaire ontwerpsters. Geen wonder dat zij is gevraagd door winkelketen H&M om de komende winter een speciale collectie te presenteren. Ongetwijfeld staan veel dames daar weer voor in de rij.

Hou je van wat exclusievere mode, dan is dit jasje echt iets voor jou. De nieuwsprijs lag een stuk hoger, maar het jasje is nu te koop voor 749 euro. Het jasje is maat 1 (vergelijkbaar met een normale damesmaat S) en is de sluiten met haakjes aan de voorkant. Heb je interesse, stuur me dan een e-mail. Dat kan naar info@simplypaul.nl. Wees er snel bij, want van ieder item heb ik er maar één :-) Via mijn webshop op Designer-Vintage kun je nog meer foto’s bekijken.

About Paul

Via mijn vip-shop op Designer Vintage verkoop ik designer kleding, tassen en schoenen voor dames. Items die slechts een paar keer zijn gedragen en nog steeds in topconditie zijn. Twee keer per jaar organiseer ik ook een Designer Vintage Sale met items uit mijn vip-shop en nog veel meer! Heb je vragen? Mail dan naar info@simplypaul.nl!