Een Hermès sjaal, klassieke must have!

In de wereld van de mode zijn er een paar klassiekers, die bij veel dames heel hoog op het verlanglijstje staan. Zo is de Chanel 2.55 tas een échte klassieker, waar vele damesharten sneller van gaan kloppen. Zowel nieuws als vintage is de 2.55 ongekend populair. En ook een zwart tweedjasje van Chanel is zo’n must have die iedereen wel in zijn kast wil hebben hangen. Of wat dacht je van een Birkin, dé tas van Hermès waar je jaren voor moet sparen en ook jaren voor op de wachtlijst moet. Nog zo’n klassieker die iedereen wil hebben is de Hermès sjaal. En die is gelukkig een stuk betaalbaarder dan de Birkin bag :-)

Hermès sjaal
Het Franse modehuis Hermès maakt al tientallen jaren de iconische zijden sjaals, steeds weer met een andere print. De kwaliteit van de Hermès sjaals is ongekend: de sjaals worden gemaakt van de allerhoogste kwaliteit zijde,  je hebt er dus ook een leven lang plezier van. De stof is zijdezacht en de prints gaan nooit vervelen. Grace Kelly en Jackie Kennedy hebben de sjaal ooit populair gemaakt en nog steeds wordt de rich & famous graag gezien met een Hermès sjaal.

En die must have kan nu ook van jou zijn! In mijn webshop heb ik nu ook een aantal van die klassiekers te koop. Op dit moment heb ik drie Hermès sjaals, ieder met een andere print. Vooral de Hermès sjaal met pasteltinten is een prachtige klassieker, die te combineren is met heel veel verschillende outfits. Maar ook de sjaal met de kleuren rood en blauw is een schitterend exemplaar. Alle drie de Hermès sjaals zijn nog nauwelijks gebruikt en dus in topstaat. Ze worden ook geleverd in het bijzondere oranje Hermès doosje.

De Hermès sjaals zijn te koop voor 179 euro per stuk. Heb je interesse in één van de sjaals, stuur me dan een mailtje.

About Paul

Via mijn vip-shop op Designer Vintage verkoop ik designer kleding, tassen en schoenen voor dames. Items die slechts een paar keer zijn gedragen en nog steeds in topconditie zijn. Twee keer per jaar organiseer ik ook een Designer Vintage Sale met items uit mijn vip-shop en nog veel meer! Heb je vragen? Mail dan naar info@simplypaul.nl!