Simply Paul Designer Vintage Sale in Breda op 24-25-26 januari

Op 24, 25 en 26 januari is Breda de place to be! Dan is het namelijk de grootste Simply Paul Designer Vintage Sale ooit! Met honderden nieuwe items zoals kleding, schoenen, accessoires en tassen van de mooiste merken die je kunt bedenken: Prada, Gucci, Louis Vuitton, Chanel, Yves Saint Laurent, Lanvin, Balenciaga, Alexander McQueen, Céline, Givenchy en nog veel meer. En dat met flinke korting! Het gaat om zowel nieuwe, tweedehands als vintage items.

De sale duurt drie dagen: 24, 25 en 26 januari, en wordt gehouden aan de Wilhelminastraat 43 in Breda (pand van de voormalige Ugg Store) in samenwerking met de hippe vintage winkel Pre-Loved. Ben je op zoek naar kleding, tassen, schoenen of accessoires van designer merken, dan moet je zeker te weten even een kijkje komen nemen! Tijdens de Sale shop je namelijk al deze items nu tegen extreem lage prijzen.

Dus dames, zet de Simply Paul Designer Vintage Sale in je agenda, en neem je vriendinnen, zussen, moeder, nichtjes en collega’s mee en kom ook shoppen!

Openingstijden Simply Paul Designer Vintage Sale

Vrijdag 24 januari: 12.00 – 18.00 uur
Zaterdag 25 januari: 11.00 – 17.00 uur
Zondag 26 januari: 12.00 – 17.00 uur

Ben je op zoek naar een specifiek vintage item, dan mag je me altijd een mailtje sturen: info[at]simplypaul.nl. In mijn webshop op Designer Vintage kun je ook alvast een kijkje nemen. Een paar items die ik verkoop zijn ook daar te vinden. Via mijn fanpage op Facebook kun je je aanmelden voor het event. Ik hoop je te zien een van deze dagen!

About Paul

Via mijn vip-shop op Designer Vintage verkoop ik designer kleding, tassen en schoenen voor dames. Items die slechts een paar keer zijn gedragen en nog steeds in topconditie zijn. Twee keer per jaar organiseer ik ook een Designer Vintage Sale met items uit mijn vip-shop en nog veel meer! Heb je vragen? Mail dan naar info@simplypaul.nl!